Desai Chia Ledge House opnår minimalisme i naturen

Foran Desai Chia Ledge House

På jagt efter lidt privatliv fandt et par, der flygter fra byens travlhed, det perfekte sted at bygge et hjem i skovene uden for Cornwall, Connecticut. Udsigten og hvor privat placeringen føltes var de vigtigste grunde til, at vi besluttede at bygge et nyt hjem netop dette sted, forklarede de. Hvad de udtænkte ved hjælp af Desai Chia Architecture var Ledge House, en ny hyttebygning, hvor parret kunne komme væk fra det hele.

Du kan også lide:
Inde i Joe Rogans latterlige $ 20 mio. Texas Mansion
Brisbanes Urban Forest-forslag har en to-etagers taghave
Find din indre balance i Zen Prefab Work Pod

Desaichia Ledge House lounge med vinduesglas



En eksisterende kabine skulle tages ned, før det nye hjem kunne bygges, men designteamet var stadig i stand til at holde noget af den historie. Vi bjærgede det eksisterende betonfundament for at reducere byggeaffald, forklarer Katherine Chia og Arjun Desai fra Desai Chia Architecture. På dette fundament byggede holdet et hus, der ligner en lade, men også silhuetten af ​​de nærliggende bjerge. Det udvendige er klædt i en mørkegrå finish, der forbinder klippens formationer i det omkringliggende område.

Ligesom skoven omkring huset er interiøret ekspansivt med masser af åbent rum. Vinduer fra gulv til loft skaber en følelse af sammenhæng med det udendørs. På indersiden smelter køkkenet ind i spisestue og opholdsstue for en ekspansiv følelse af frihed. I varmere vejr kan beboerne nyde den trappede terrasse, hvor de kan besøge, slappe af og spise i fred. En central pejs hjælper med at holde hjemmet hyggeligt i koldere måneder. I begge ender er der værelser. I den ene ende er der to værelser, mens i den modsatte ende er det store soveværelse.

Desaichia Ledge House spiseplads

Finisher og fittings blev valgt for at hjælpe med at skabe et varmt og intimt rum, der kan forstærke ens forbindelse til naturen, bemærker Chia. Materialerne er enkle - brede egegulve, satinlakeskabe, stenfliser - men bruges på grafiske og skulpturelle måder, der fremhæver kraften i deres teksturer og farver. For parret var det dog ikke designet eller beslagene, der gør dette hjem så magisk. Den største overraskelse er, hvor smukt lyset bevæger sig gennem huset, især når solen er lav og skyggerne er lange. Øjeblikke som dette giver huset en meget dynamisk, levende følelse.

Tjek det ud

Desaichia Ledge House badeværelse

Desaichia Ledge House pejs

Desaichia Ledge House soveværelse

Desaichia Ledge House indgang

Luftfoto af Desaichia Ledge House

Du kan også lide:
Inde i Joe Rogans latterlige $ 20 mio. Texas Mansion
Brisbanes Urban Forest-forslag har en to-etagers taghave
Find din indre balance i Zen Prefab Work Pod